Home / archiefcentraal / teije ten den traint ook mee bij eagles

teije ten den traint ook mee bij eagles

Voetballer Teije ten Den uit Haarle heeft woensdagochtend meegetraind bij Go Ahead Eagles. Het talent, dat nu uitkomt in het eerste elftal van Rohda Raalte, trainde vorige week al mee met SC Veendam.

“Het ging wel aardig”, reageert Teije. “Ik heb het aanbod gekregen om vaker mee te trainen zodat ze meer van mij kunnen zien. Dat gaat waarschijnlijk volgende week gebeuren. Met Veendam heb ik hetzelfde afgesproken. Wanneer ik daar weer mee gaat trainen moet ik nog even bekijken. Het moet niet teveel worden natuurlijk.”

Op de vraag of hij volgend jaar nog bij Rohda speelt antwoord Teije duidelijk. “Ik zie mezelf volgend jaar nog wel bij Rohda spelen. Dit is gewoon een hele mooie ervaring. Ik train met jongens als Kromkamp, krijg training van Paul Bosvelt en maak een praatje met Marc Overmars. Ik ken ze alleen van televisie en dit maak je niet elke dag mee. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Rohda, maar als ik de kans krijg dan laat ik deze niet per definitie lopen.”

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.