Home / archiefcentraal / syntus directeur per direct vertrokken

syntus directeur per direct vertrokken

De algemeen directeur van vervoersbedrijf Syntus, Frank de Leeuw, vertrekt met onmiddellijke ingang bij het bedrijf. Dat besluit is volgens Syntus in goed overleg tussen aandeelhouders en De Leeuw tot stand gekomen.

In een persbericht stelt het vervoersbedrijf dat er “na een roerig en hectisch jaar 2011 is er voor het bedrijf een nieuwe fase aangebroken, waarin de focus ligt op stabiliteit en rendement.” Blijkbaar is er in die nieuwe focus geen plek meer voor De Leeuw.

Vanaf 6 februari 2012 zal De Leeuw, na een korte overdrachtsperiode, zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden overdragen aan Cees Anker, die benoemd is tot Algemeen Directeur ad interim van Syntus. Anker was in het verleden lid van de Raad van Bestuur van Connexxion Holding en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Syntus.

De Leeuw is vier jaar directeur van Syntus geweest.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.