studenten grote winnaars volleybaltoernooi

Dit jaar deden er maar liefst 64 teams mee aan het toernooi. Op acht velden werd er gestreden om de hoofdprijs, een schaal feestpatat. In de kleine zaal speelden de recreatieteams, in de grote zaal de prestatieteams.

Elk veld had zijn eigen competitie en dat leverde uiteindelijk acht winnende teams op. De docenten lieten zien nog best opgewassen te zijn tegen de jeugd want op veld A en B won een docententeam. Op de overige velden waren de studenten de baas met als hoogte punt veld D, waarin de laatste wedstrijd een echte finale was die pas in de allerlaatste seconde werd beslist en werd gewonnen door de jongens van de opleiding Handel&Commercie. Organisator William Bax keek na afloop terug op een geslaagd toernooi.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.