Home / archiefcentraal / studenten grote winnaars volleybaltoernooi

studenten grote winnaars volleybaltoernooi

Dit jaar deden er maar liefst 64 teams mee aan het toernooi. Op acht velden werd er gestreden om de hoofdprijs, een schaal feestpatat. In de kleine zaal speelden de recreatieteams, in de grote zaal de prestatieteams.

Elk veld had zijn eigen competitie en dat leverde uiteindelijk acht winnende teams op. De docenten lieten zien nog best opgewassen te zijn tegen de jeugd want op veld A en B won een docententeam. Op de overige velden waren de studenten de baas met als hoogte punt veld D, waarin de laatste wedstrijd een echte finale was die pas in de allerlaatste seconde werd beslist en werd gewonnen door de jongens van de opleiding Handel&Commercie. Organisator William Bax keek na afloop terug op een geslaagd toernooi.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.