stoppelhaene zoekt nieuwe oogstkoningin

De Oogstkoningin en haar Hofdames vervullen één van de prominentste rollen tijdens Sallands Oogstfeest Stöppelhaene. Het gezelschap bezoekt tijdens het oogstfeest veel activiteiten en is één van de visitekaartjes van dit jaarlijkse feest.

Als je jezelf (of een goede bekende) kandidaat wil stellen als Hofdame of Oogstkoningin is het natuurlijk wel een voorwaarde dat je representatief bent. Als Hofdame moet je tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Binding met Raalte is een vereiste, houden van gezelligheid en mensen om je heen ook.

Wil jij de 61ste editie van het Sallands Oogstfeest Stöppelhaene dit jaar eens van een andere kant bekijken? Meld je dan aan bij één van onderstaande personen. Aanmelden kan tot en met 9 maart bij Esther Ouwerkerk (0572-352585) en Patricia Stappenbeld (0572-707046) Per mail zijn de dames te bereiken via: oogstkoningin@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.