Home / archiefcentraal / spinnen met leontien van moorsel

spinnen met leontien van moorsel

Vital Centre houdt op vrijdag 16 maart de Vital Ladies Night met als speciale gast Leontien van Moorsel. De Ladies Night bruist van sprankelende ingrediënten zoals live muziek en een vrouwelijke dj, brasserie Vital verzorgt hapjes en drankjes, voor de liefhebbers is er gelegenheid om te tutten, make-up, je kunt lekker neuzen bij kraampjes. Gastvrouw deze avond is Maaike Heethaar. Er is ook gelegenheid om lekker actief te doen.

Leontien van Moorsel geeft twee spinninglessen van een half uur. Na afloop voegt ze zich bij het feest. De Ladies Night is het voorproefje van de nationale Leontien Ladies Ride op zondag 3 juni, waarvan de eerste in Raalte is. Klik [url=http://bit.ly/yiYmgF]hier[/url voor een impressie of kijk op www.leontienladiesride.nl

Vital Centre roept dames op om samen met het Vital team mee te doen aan de Leontien Ladies Ride. De dames kunnen zich daarover laten informeren op de Vital Ladies Night op 16 maart. Voor de leden van Vital Centre gaan de kaarten exclusief in de voorverkoop tot en met 15 februari. Vanaf 16 februari gaan ze in de vrije verkoop. Een kaartje kost voor leden 7,50 euro, niet-leden betalen 10 euro. Wil je meedoen met de spinning clinic, dan betaal je het dubbele.

Eerste spinning clinic: 19:30 – 20:00 uur

Tweede spinning clinic: 20:15 – 20:45 uur

Aanvang Ladies Night: 20:00 uur

Losbarsten feest, openingsact: 21:00 uur

Laatste liedje dj: 01:00 uur

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.