sp hekelt bezuiniging op leerlingenvervoer

“De bezuiniging betreft een bedrag van 4500 euro. Waar heb je het over? Voor een gemeente is dit bij lange na geen wezenlijk bedrag. Terwijl men aan de andere kant wel met duizenden euro’s smijt als het om een eenmalige voorziening gaat zoals bijvoorbeeld kerstverlichting voor ondernemers. Status zal wel weer een rol spelen,” aldus de SP.

Donderdag neemt de gemeenteraad een besluit over het leerlingenvervoer. De SP hoopt op steun van de coalitiepartijen Gemeentebelangen en CDA. “CDA en GB mogen hun sociale kant wel eens tonen. Vooral het CDA loopt daar de laatste tijd mee te koop. CDA, laat je werkelijke gezicht zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.