Home / archiefcentraal / sp hekelt bezuiniging op leerlingenvervoer

sp hekelt bezuiniging op leerlingenvervoer

“De bezuiniging betreft een bedrag van 4500 euro. Waar heb je het over? Voor een gemeente is dit bij lange na geen wezenlijk bedrag. Terwijl men aan de andere kant wel met duizenden euro’s smijt als het om een eenmalige voorziening gaat zoals bijvoorbeeld kerstverlichting voor ondernemers. Status zal wel weer een rol spelen,” aldus de SP.

Donderdag neemt de gemeenteraad een besluit over het leerlingenvervoer. De SP hoopt op steun van de coalitiepartijen Gemeentebelangen en CDA. “CDA en GB mogen hun sociale kant wel eens tonen. Vooral het CDA loopt daar de laatste tijd mee te koop. CDA, laat je werkelijke gezicht zien.”

Lees ook

‘Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken’

Johan Seekles uit Heino gaat na een carrière van 42 jaar in de archieven met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.