smhc hoopt op goede tweede seizoenshelft

“Twee weken zijn we alweer in training, de teamgeest is goed,” zegt Heino Logtenberg. “Het team is helemaal compleet nu aanvoerster Nicolien Haarman weer uit verre warme oorden is teruggekeerd. We staan er heel anders voor dan bij de start van de competitie. Op dit moment zijn we de puntjes op de i aan het zetten, voor de bezetting van de posities in het team. Ik denk dat menig tegenstander uit de eerste helft van deze competitie door ons verrast zal worden, na onze winterslaap. We zijn een team geworden en zien heus wel dat we in een opbouwende fase zitten, maar de uitslagen van voor de winterstop zullen niet terugkeren.”

De uitslagen van voor de winterstop lieten wel een beetje te wensen over, want alle elf competitieduels gingen verloren. Toch kijkt trainer Logtenberg omhoog op de ranglijst. “Het zou me zelfs niet verbazen als we enkele plaatsen op de ranglijst zullen stijggen. Die rode lantaarn blijft niet in ons bezit. De selectie is verder uitgebreid met de officiële terugkeer van Esmee Logtenberg, die met haar ervaring op het middenveld en in de achterhoede extra rust in deze linies kan brengen. Verder hebben we alle benodigde ‘karakters’ in het team.”

“Zestien dames die zich opmaken voor een aantal mooie wedstrijden. Dit weekend als finale voorbereiding een tweetal oefenwedstrijden tegen Zutphen en Almelo. Ik heb er weer zin in met dit fijne stel dames de komende weekeinden op de hockeyvelden te vertoeven,” aldus de trainer. “Hou ons in de gaten!”

Op 14 maart begint de competitie weer voor SMHC Dames 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.