seniorencarnaval bij iesselzotten in olst

Carnavalsvereniging de Iesselzotten uit Olst organiseert zoals ieder jaar de week voor het echte feest een seniorencarnaval. Deze feestmiddag voor vijftigplussers vindt aanstaande zaterdag plaats bij de Marke in het Averbergen.

De middag wordt georganiseerd door de Prinsengarde van de Iesselzotten. Tijdens deze middag zal de zanggroep ‘Door Merg en Been’ de bezoekers weer vermaken met levensliederen en meezingers. Twee jaar geleden was deze groep ook al te gast op de feestmiddag voor de senioren.

De dansgarde van de Iesselzotten, De Iesselstars, verzorgen een optreden met de junioren en de minioren. De middag staat uiteraard onder leiding van Z.D.H. Prins Martin met zijn Adjudant Ferdi en de Raad van Elf. Ook Jeugdprinses Sanne is aanwezig. Voor de bezoekers is er gratis koffie of thee met een plak krentenbrood. Daarnaast krijgt men twee consumpties aangeboden en wordt er gezorgd voor een hapje. Mede dankzij de sponsoring door Plus Vermaning en Bakkerij Van Rijssen kan de toegang geheel gratis blijven. Wel vragen de Iesselzotten aan het eind van de middag om een vrijwillige bijdrage, zodat er ook volgend jaar weer een mooi programma aangeboden kan worden. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ca. 16.30 uur.

Naast de organisatie van deze middag, zijn de Iesselzotten ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de optocht op zaterdag een week later. Wagens voor deze optocht kunnen zich nog tot 12 februari a.s. opgeven via optocht@iesselzotten.nl. Voor alle praalwagens is er startgeld beschikbaar van € 44,-. Verdere informatie over de optocht en het carnaval kunt u vinden op staging2.iesselzotten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.