sander wint de wedstrijd van de week

Sander Holterman is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Hij voorspelde samen met twee anderen de goede uitslag van het competitieduel tussen Mariënheem en Nieuw Heeten. Nieuw Heeten won met 0-1. Holterman voorspelde samen met twee anderen (Riet en Patrick) de uitslag goed, Sander kwam bij loting als winnaar uit de bus.

Door de overwinning van Nieuw Heeten, zijn beide teams van positie gewisseld. Nieuw Heeten bezit nu de zevende plek van de Vijfde Klasse H met 16 punten. Mariënheem, de nummer 8, heeft weliswaar evenveel punten bij elkaar gesprokkeld dit seizoen, maar heeft een duel meer gespeeld.

Aanstaand weekend krijg Nieuw Heeten de kans om het gat in wedstijdpunten met Mariënheem te slaan. Puntverlies van Mariënheem is het aanstaand weekend namelijk niet ondenkbaar, want het team gaat op bezoek bij nummer twee van de ranglijst USV.

Nieuw Heeten krijgt Hoonhorst op visite, Hoonhorst is de nummer voorlaatst van de ranglijst en staat alleen maar boven het puntloze Ulu Spor uit Zwolle. Als Mariënheem puntverlies lijdt en Nieuw Heeten doet wat het moet doen, is het gat in punten geslagen.

Aanstaande woensdag presenteren om 12.00 uur weer een nieuwe Wedstrijd van de Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.