Home / archiefcentraal / rohdatalent ten den op stage bij veendam

rohdatalent ten den op stage bij veendam

Voetballer Teije ten Den van Rohda Raalte heeft de afgelopen drie dagen stage gelopen bij Jupiler League-club SC Veendam. Teije, die dit jaar voor het eerst uitkomt in het eerste elftal van de Raaltenaren, heeft er zelf een prima gevoel over.

“Ik heb twee keer getraind en ook een oefenwedstrijd gespeeld. Ik heb de hele wedstrijd meegedaan en het ging wel lekker. Ook al hebben we verloren. Veendam was positief en we gaan deze week overleggen over een eventueel vervolg.”

Lees ook

Nieuwe kledinglijn voor SC Lemele

LEMELE – SC Lemele voetbalt vanaf het komende seizoen in nieuwe clubkleding. De nieuwe lijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.