rohda wacht wedstrijd over de rivieren

Het eerste elftal van Rohda Raalte reist zondag af naar het Gelderse Malden voor de belangrijke competitiewedstrijd tegen Juliana’31. De trotse koploper van de Hoofdklasse C wacht daar een lastige uitwedstrijd. Teamleider Alfons Nijboer blikt vooruit.

Juliana’31 knokt om aan het eind van het seizoen de nacompetitie te ontlopen en deed vorige woensdag in de vooruit gespeelde wedstrijd goede zaken door in Nijmegen met 0-1 te winnen van NEC. Een prima prestatie van de ploeg die overwegend thuis de punten pakt, dus Rohda Raalte is gewaarschuwd. Rohda Raalte won nog nooit in Malden, dus de ploeg van trainer Kick Maatman is gewaarschuwd.

Rohda Raalte is na de winterstop uitstekend begonnen. In twee goede wedstrijden werd er gewonnen van Longa’30 en van Rigtersbleek. De wedstrijd tegen Rigtersbleek had echter wel een smetje, dat was de rode kaart, al dan niet terecht, van Teije ten Den. Door deze rode kaart is Teije geschorst voor de wedstrijd tegen Juliana’31.

Ook kan trainer Kick Maatman niet beschikken over de langdurig geblesseerde Jesper Harmens,wiens herstel voorspoedig verloopt. Ook heeft Rohda Raalte aanstaande zondag niet de beschikking over Bas Tuitert en Django Nagutra.

De wedstrijd in Malden begint om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.