Home / archiefcentraal / razzle naar halve finale wraak

razzle naar halve finale wraak

De band Razzle is door naar de halve finale van de Wraak van Salland. Razzle kreeg ruim de helft van de stemmen, waardoor A Letter Home en Wilhelmfreddie helaas niet verder komen. Eerder ging One for Sue ook al door, waardoor de deelnemende bands van de Wraak-editie uit Lemelerveld nu allemaal duidelijkheid hebben.

Razzle kreeg 549 stemmen, A Letter Home 270 en Wilhelmfreddie kreeg er 141. Afgelopen vrijdag ging Midnight Menace ook al door naar de halve finale. Donderdag aan het eind van de middag komt de volgende stemronde online. Jullie mogen weer bepalen welke band door mag.

Activate, Chop 226 en Peanuts Outta Can werden eerder al verzekerd van een plek in de halve finale.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.