razzle naar halve finale wraak

De band Razzle is door naar de halve finale van de Wraak van Salland. Razzle kreeg ruim de helft van de stemmen, waardoor A Letter Home en Wilhelmfreddie helaas niet verder komen. Eerder ging One for Sue ook al door, waardoor de deelnemende bands van de Wraak-editie uit Lemelerveld nu allemaal duidelijkheid hebben.

Razzle kreeg 549 stemmen, A Letter Home 270 en Wilhelmfreddie kreeg er 141. Afgelopen vrijdag ging Midnight Menace ook al door naar de halve finale. Donderdag aan het eind van de middag komt de volgende stemronde online. Jullie mogen weer bepalen welke band door mag.

Activate, Chop 226 en Peanuts Outta Can werden eerder al verzekerd van een plek in de halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.