ravage na ongeval op n35

Het ongeval gebeurde rond 21.30 uur. Één personenauto reed op de N35 (Rondweg Heino) vanuit de richting Raalte, in de richting van Zwolle. Het andere voertuig kwam vanuit de bebouwde kom van Heino en wilde vermoedelijk de N35 oversteken, de Dalfserweg op. Op de kruising kwamen beide auto’s flink in botsing: De ene auto kwam tot stilstand tegen een pilaar in een talud, het andere voertuig schoot dwars door de beveiligingshekken en belandde onder in de fietstunnel.

Wonderwel wisten de inzittenden van de auto die in de fietstunnel tot stilstand kwam op eigen kracht uit hun voertuig te komen, de mensen stonden al naast hun auto toen de brandweer arriveerde. Van de inzittenden van de auto die tegen de pilaar tot stilstand kwam, moest er één door de brandweer uit de auto bevrijd worden.

Drie personen werden naar het ziekenhuis vervoerd: Twee met verwondingen die bij het ongeval opgelopen waren, de derde patiënt kreeg longproblemen en is ook per ambulance richting Isala gegaan.

Op de kruising van de rijksweg en de Dalfserweg was het een flinke ravage: Over een flink oppervlak lagen onderdelen van de betrokken auto’s en glassplinters. Het lijkt er dan ook op dat beide voertuigen total loss verklaard zullen worden.

Het passerende verkeer vanuit de richting Raalte werd ondertussen door de politie over de parallelweg geleid, verkeer vanuit de richting Zwolle ondervond weinig hinder van het ongeval.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.