Home / archiefcentraal / raaltenaar knalt op lantaarnpaal en vlucht

raaltenaar knalt op lantaarnpaal en vlucht

Een 39-jarige man uit Raalte is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. De man was met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden op de Acacialaan. Bij de auto stonden twee personen maar de chauffeur van de auto was verdwenen. Op basis van de kentekengegevens kon de eigenaar van de auto worden achterhaald.

De man werd aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken en rijden onder invloed. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij bijna 0,57 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.