raaltenaar knalt op lantaarnpaal en vlucht

Een 39-jarige man uit Raalte is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. De man was met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden op de Acacialaan. Bij de auto stonden twee personen maar de chauffeur van de auto was verdwenen. Op basis van de kentekengegevens kon de eigenaar van de auto worden achterhaald.

De man werd aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken en rijden onder invloed. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij bijna 0,57 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.