raalte plaza verkoopt loten team lef

Raalte Plaza verkoopt de zogenaamde ‘Roparun-loten’ van Team Lef. Bij Formido, Otal, Welkoop en de Woonstudio kun je voor 2,50 euro een lot kopen en het team steunen.

Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Wij willen met ons team een sportieve prestatie leveren en op deze manier geld op halen voor mensen met kanker die uitbehandeld zijn en de tijd die deze mensen hebben nog zo kwalitatief mogelijk mag zijn. Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun minimaal duizend loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.

De drie teams met de hoogste opbrengst en de drie teams die een prijs hebben gewonnen naar aanleiding van hun gelopen snelheid worden gehuldigd tijdens het eindfeest van de Roparun wat een aantal weken na de finish plaatsvindt. Op die avond wordt ook de totale opbrengst van de Roparun bekend gemaakt. De afgelopen twintig edities van de Roparun is al meer dan vijfenveertig miljoen euro opgehaald voor zorg aan mensen met kanker.

Wil je Team Lef! op een andere manier steunen, op rekening 1687.12.945 kun je geld storten t.n.v. Team Lef!.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.