Home / archiefcentraal / provincie trekt jachtverbod weer in

provincie trekt jachtverbod weer in

Het gaat om ontheffingen voor het jagen op grauwe gans, kolgans, smient en knobbelzwaan en de aanwijzing voor het jagen op de nijlgans. Met ingang van 9 februari 2012 gelden de ontheffingen weer en geldt er geen jachtverbod meer voor de bezitters van zo’n ontheffing.

De provincie kan ontheffing verlenen voor het doden van bepaalde diersoorten die schade of onveilige situaties veroorzaken. De jacht op de haas en de fazant-hen is al op 31 december gesloten en voor de wilde eend, fazantenhaan, houtduif en konijn op 31 januari.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.