Home / archiefcentraal / prima conditie van het ijs in lemelerveld

prima conditie van het ijs in lemelerveld

De ijsbaan in Lemelerveld ligt er prachtig bij. Deze baan scoort ieder jaar bijzonder hoog, ook wat betreft de vroege openstelling. Flip Jonkman trok zijn schaatsen donderdagochtend aan en schoot direct een aantal foto’s.

Ook nam hij een kijkje bij de bekende ‘kleigaten’ nabij Herxen. “Het eerste kleigat ligt er magnifiek bij. Een ander kleigat, wat verderop, was nog deels niet bevroren door toedoening van de harde wind. Maar…dat zal weldra veranderen. Het kan de komende dagen in ieder geval een schitterend schaatsparadijs worden.”

Heb jij ook mooie winterse foto’s, stuur ze gerust naar redactie@sallandcentraal.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.