poll voetballers roostervrij met carnaval

It ging helemaal niet oan. De Elfstedenkoorts kreeg woensdagavond een abrupt einde toen de Koninklijke Vereniging De Friesche Elfsteden bekend maakte dat het ijs simpelweg niet dik genoeg was. Daarmee had onze stelling ‘It giet oan’ na twee dagen ook haar nieuwswaarde verloren. 33 procent was het eens met de stelling, 58 procent oneens en 9 procent had het vakje ‘geen mening’ aangevinkt.

De eerlijkheid gebiedt te vertellen dat de verhoudingen op woensdag, vlak voordat bekend werd dat er voorlopig een rood licht gold voor de Elfstedentocht, wel iets anders waren.

De stelling van deze week handelt over carnaval. Ondanks dat Salland zich de komende dagen massaal in het feestgedruis zal storten, moet er ook nog gewoon gevoetbald worden. Er geldt namelijk een inhaalprogramma. Lang niet iedereen is daar blij mee. Soms gaat het om voetballers, maar ook het publiek heeft andere prioriteiten. Want terwijl Salland zondag massaal naar Raalte reist om daar de carnavalsoptocht te bekijken staan de heren van het eerste van Rohda gewoon op de mat. De stelling voor deze week luidt dan ook: ‘Voetballers roostervrij tijdens carnaval’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.