podiumplaatsen voor judokas jv salland

De judoka’s van Judovereniging Salland uit Raalte behaalden zaterdag bij een wedstrijd in Almelo diverse goede resultaten. Tot tevredenheid van de trainers Tjeerd Fontein en Amanda Wijnbergen belandde de meerderheid van de jonge judoka’s op het podium.

Bij de groep judoka’s jonger dan 12 jaar kan iemand met één worp binnen enkele seconden worden uitgeschakeld. Deze kinderen hebben nog niet zoveel judo-ervaring. Wanneer ze het duel aangaan, wordt er echter een leuk robbertje gejudoot. De groep van 12 tot 15 jaar heeft duidelijk meer tegenstand en ook meer ervaring.Tijdens het duel komt het aan op techniek, snelheid en vasthoudendheid.

De judoka’s uit Raalte behaalden in verschillende categorieën de volgende resultaten: Rosita Veldkamp 4e plaats, Yuri Koopman 3e, Marijn Siebert 3e, Wesley kruiper 2e, Brian Dennebos 3e, Damian Besten 4e, Sherilyn Wijnbergen 4e, Sil Klaasboer 1e, Wilton vd Berg 3e, Koen van Straaten 4e, Jaap Meerhof 4e, Leroy van weeghel 3e.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.