paceshifters ook op dauwpop

Paceshifter, Rats on Rafts, Case Mayfield en Bombay Showpig staan op Dauwpop, op een compleet nieuw podium. Dat heeft de organisatie van het feest donderdagmorgen bekend gemaakt. Het nieuwe podium gaat King King heten en krijgt zijn plek in een heuse kerk.

Op het festivalterrein verschijnt op Hemelvaartsdag een authentieke kerk uit New Orleans. De kerk is vernoemd naar de legendarische bluesclub in Los Angeles en het debuutalbum van de bluesgiganten The Red Devils.

De eerder bevestigde namen Are You A Lion, Greg Holden, Stefany June en Automatic Sam staan ook op het kerkpodium.

Aangrenzend aan de King King komt een gezellig terra, waar ook een podium komt. Op deze bühne vinden tijdens Dauwpop akoestische optredens plaats van Larry & his Flask, Tommy Ebben (solo), Tangarine, Andre Manuel, Arthur Adam en Poor John .

Ook The Minutes, Sivert Hoyem en Prong zijn geboekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.