ouderen naar musea met museum plus bus

Stichting De Welle organiseert op vrijdag 16 maart een uitstapje met de Museum Plus Bus. Dit initiatief biedt senioren de mogelijkheid om een tweetal musea te bezoeken. Op het programma staan het Cobra Museum en het Rijksmuseum.

De Museum Plus Bus is bedoeld voor senioren die zelf niet meer goed in staat zijn om een museum te bezoeken, maar toch nog eens bijvoorbeeld de Nachtwacht of het Joodse Bruidje willen zien. Dankzij de steun van de BankGiro Loterij is deelname gratis en zijn er ook geen entreekosten.

De Museum Plus Bus touringcar haalt de deelnemers ’s ochtends op bij Stichting De Welle aan de Dahliastraat 21 in Nijverdal. In de betreffende musea wordt u gastvrij ontvangen met koffie of thee en aansluitend krijgt u een rondleiding. Tussen de middag is er gelegenheid om te lunchen. Dit komt voor eigen rekening van de deelnemers. Tegen het eind van de middag brengt de Museum Plus Bus de gasten na een heerlijk cultureel dagje uit weer terug naar De Welle. Er kunnen maximaal 45 personen in de bus en rolstoelen of rollators kunnen mee.

Wilt u een plaatsje reserveren in de Museum Plus Bus? Meld u dan voor vrijdag 2 maart 2012 aan via telefoonnummer 0548-638810. Uw deelname is pas definitief na bevestiging door De Welle. Bij te veel belangstelling telt de datum van opgave. U wordt verzocht uzelf alleen op te geven wanneer u tot de doelgroep behoort en niet goed (meer) in staat bent om zelfstandig een museum te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.