oude nintendos zorgen voor bomvolle schalm

Naast een fanatiek potje computeren, was het ook ‘gewoon’ een feestavond. De avond werd rond 19.00 uur afgetrapt door Mario en Luigi zelf, die op alternatieve karts (2 gepimpte scootmobielen) door het dorp reden.

Rond half acht stroomden vervolgens de eerste deelnemers binnen, half negen stond het parochiecentrum bommetje vol. Hoe verder de avond vorderde, hoe moeilijker het racen ging. De nodige drankjes vertraagden de reactiesnelheid van menig deelnemer.

Na de halve finales werd duidelijk dat de winnaar van de vorige twee edities, vrijdag niet de winnaar werd. Erwin Olde Bekkink won in de halve eindstrijd namelijk van Rene Nijland. Tom en Niek Rijsemus zouden moesten in de tweede halve finale uitmaken wie de andere finalist zou worden, Tom won.

In de troostfinale versloeg Niek Rijsemus Rene Nijland met 4-0. De andere finale werd de gewonnen door Erwin Olde Bekkink.

Ook volgend jaar wordt het toernooi weer gehouden. De organisatie probeert dan nog meer deelnemers naar de Schalm te trekken (dus ook meer tv’s en Nintendo’s).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.