oude nintendo weer even helemaal hot

De ouderwetse Nintendo spelcomputer is op vrijdag 24 februari weer even helemaal hot in Mariënheem. Het apparaat stamt uit 1992, maar is nog lang niet uit de mode. Het is een cult-instrument aan het worden. Voor de derde keer wordt er in De Schalm het Super Mario Karttoernooi gehouden. Speciaal voor de (iets oudere) jeugd.

Er wordt gespeeld in poules van 5 of 6 personen. Uiteindelijk gaan er 32 spelers door naar de volgende ronde en die gaan via een knock-outsysteem verder spelen tot er uiteindelijk een winnaar is. Er wordt gespeeld op ongeveer 10 televisies met elk zijn eigen Nintendo. De finales worden gespeeld op groot scherm.

De Schalm wordt speciaal voor deze avond aangekleed in Super Mario Kart-stijl en het dorp zal twee uur voor aanvang van het toernooi ook goed te horen krijgen dat er die avond wat te doen is.

Opgeven voor het toernooi kan via de site staging2.smktoernooi.nl . Aanvang is om 20.30 uur, een uurtje eerder gaat de zaal open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.