open huis bij onder de linden

De Dalfser schoonheidssalon ‘Onder de Linden’ viert op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari haar 10-jarig bestaan met een open huis. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de salon. Verder kunnen de bezoekers kennis maken met permanente make-up (nieuw bij Onder de Linden) en acryl- en gelnagels met leuke kortingen.

Bij Onder de Linden kan men terecht voor hoogstaande gelaats- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast richt de beautysalon zich vooral op huidverbetering. “Wij maken gebruik van de meest innovatieve apparatuur om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken”, vertelt Mieke Wildvank namens het team van Onder de Linden. “We bieden onder andere behandelingen tegen cellulite, huidverslapping en striae. Een modellerende, drainerende en verstevigende lichaamsbehandeling, die voor zowel vrouwen als mannen zeer geschikt is. Als je bijvoorbeeld af wilt van vocht- en vetophopingen of door sport heel veel gewicht bent kwijt geraakt.”

Daarnaast biedt Onder de Linden ook een behandeling aan met IPL, oftewel Intense Pulse Light, een techniek die zeer goede resultaten garandeert als het om definitief ontharen gaat. “De tijd van elektrisch ontharen is definitief voorbij, maar ook het harsen van grote lichaamsdelen behoort tot het verleden. IPL is de énige betaalbare manier van definitief ontharen”, vertelt Mieke.

Voor huidverbeterende behandelingen maakt Onder de Linden gebruik van de Cold laser.

Daarmee worden actieve werkstoffen, zoals hoogwaardige hyaluronzuur, anti-oxidanten en vitaminen op de huid aangebracht. “Door de sterke lichtenergie in combinatie met een massagetechniek kan de huid de werkstoffen optimaal opnemen en afvalstoffen goed afvoeren. De cellen krijgen een ware kick om weer optimaal te functioneren. De huid ziet er duidelijk beter uit en voelt steviger aan.”

Daarnaast maakt Onder de Linden ook gebruik van microdermabrasie. Deze techniek maakt de huid glad, reinigt de verstopte poriën en verwijdert de dode huidcellen. Ook stimuleert de microdermabrasie de aanmaak van nieuwe cellen, verbetert het de bloedcirculatie en verhoogt het de aanmaak van collageen en elasticiteit. De liftende behandelingen zorgen voor vochtafvoer; spierstimulatie (waarbij de gelaatstrekken weer worden aangespannen) en massage (voor voeding, herstel en het steviger en elastischer maken van de huid).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.