Home / archiefcentraal / opbrengst rozenverkoop ccs naar goede doel

opbrengst rozenverkoop ccs naar goede doel

De leerlingenraad van de Havo/VWO afdeling van het Carmel College Salland heeft dinsdag, op Valentijnsdag, rozen verkocht. De rozen werden met een winst van 50 cent per stuk verkocht. De opbrengst van de actie gaat naar de actiedag van Childs Life International in maart.

Ook de derdejaars leerlingen van de afdeling Groen op het VMBO hebben samen een rozenactie opgezet. Er werden verschillende posters gemaakt die door de hele school werden opgehangen, bestelbriefjes gingen de deur uit en konden anoniem in een hiervoor speciale doos gedaan worden. Op het VMBO is het dit jaar voor de vijfde keer dat leerlingen anoniem rozen konden bestellen. De rozen werden het vijfde en zesde lesuur door de derdejaars leerlingen Groen rondgebracht.

“Het was een prachtig gezicht om leerlingen en docenten te zien lopen met rozen. Daarnaast heeft ook menig leerling een kaart ontvangen en zelfs mentoren werden voorzien van rozen”, zegt één van de medewerkers van de school.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.