Home / archiefcentraal / oogarts houdt spreekuur in raalte

oogarts houdt spreekuur in raalte

Een oogarts van het Deventer Ziekenhuis houdt vanaf 1 maart elke donderdag spreekuur in de poli van het Deventer Ziekenhuis aan de Hartkampweg in Raalte. De komst van oogheelkunde naar Raalte is vooral op verzoek van de patiënten. Nu al houden de optometristen er controles, maar vanaf maart wordt dus het hele pakket aan oogzorg in Raalte aangeboden.

Voor het nieuwe spreekuur in Raalte is een complete onderzoeksunit gekocht. Patiënten kunnen daardoor voor alle gangbare oogzorg dichtbij huis terecht. Alleen voor aanvullende onderzoeken of een behandeling moeten ze nog naar Deventer.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.