oefenen voor kinderconcert polyhymnia

De eerste twee drumclinics van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld trokken aardig wat kinderen naar het clubgebouw aan het Kroonplein en dat smaakt naar meer. Op 24 maart wordt er in Lemelerveld een kinderconcert gegeven en wie daar aan mee wil doen, mag komen oefenen.

Op woensdag 7 en 14 maart wordt er tussen 19.00 uur en 19.30 uur geoefend in het clubhuis van Polyhymnia. Het concert wordt vervolgens op 24 maart gegeven, van 15.00 uur tot 16.00 uur in de sporthal. Aangezien drummen topsport is, krijgen alle kinderen na de repetities een glaasje drinken en wat lekkers.

Deelname is gratis, voor meer info zie: staging2.muziekverenigingpolyhymnia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.