nog onduidelijkheid over afstoten supermarkt

Door de overname van Jumbo verdwijnt er mogelijk een C1000 in Raalte. “Welke winkel wordt overgedragen naar welke marktpartij kan op dit moment nog niet worden aangegeven. We hopen zo snel mogelijk duidelijkheid aan de ondernemers te kunnen bieden. Of dit weken of maanden duurt is nu nog niet te zeggen”, laat Wendy Brans, persvoorlichter van Jumbo, weten

Jumbo mag C1000 overnemen, maar wel onder voorwaarde dat Jumbo in achttien plaatsen een winkel afstoot. Onder die plaatsen valt Raalte ook. Jumbo zou anders namelijk drie vestigingen in Raalte krijgen. Jumbo moet in Raalte een Jumbo of C1000 aan een concurrent verkopen, die concurrent moet vervolgens ook weer goedgekeurd worden door de NMa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.