nog kaarten voor catwalk criminal lemele

Na maandenlange voorbereiding, audities en trainingen hebben Dionne Schmit en Emmelie Luiken het, samen met de vrijwilligers, voor elkaar gekregen om voor de vierde keer op rij weer een spetterende show neer te zetten. En dat in slechts vier dagen. Op donderdag 1 maart staat het gezelschap in Theater Carrousel in Ommen en er zijn nog kaarten.

Met bijna ongebruikt script, volle koffers en heel veel enthousiasme kwamen de deelnemers van musical `catwalk criminal` maandag 27 februari aan bij de Eskamp in Lemele. Deze 39 jongeren zetten in vier dagen een musical in elkaar. De gehele dag staat dus in het teken van Musical.

Al rond 10.00 uur ´s morgens beginnen de lessen dans, breakdance, theater en zang. Zelfs na de warme maaltijd zitten de deelnemers niet stil, de voorbereidingen gaan maar door. Alle deelnemers zijn druk bezig geweest met het ontwerpen van hun eigen kostuums. Dankzij zakken vol met stoffen, glitter jurkjes en gekke strikjes konden alle deelnemers zichzelf om toveren tot een ‘fashionable’ typetje voor in de musical.

Emmelie Luiken, die het hele script zelf heeft geschreven is erg tevreden met het resultaat. “Het is altijd weer spannend om te zien hoe de deelnemers hun typetje neer zullen zetten en wat ze er zelf van vinden. Samen met Dionne hebben we een halfjaar voorbereiding nodig gehad om het allemaal goed te laten verlopen. Het is allemaal super spannend en iedereen is echt enorm enthousiast en dat geeft me een kick en de wil om weer meer te gaan doen. Je bent vier dagen met deelnemers die elkaar niet allemaal nog kennen en wij hen ook niet, maar al na de eerste dag zie je dat we echt close worden met elkaar en de musical alleen daarom al niet meer verkeerd kan gaan. We raken perfect op elkaar ingespeeld.”

Na alle vaste momenten in de dag, is er ook tijd om met hulp van deelnemers Jonne Bosch, Jannick Hekman en wat nachtegaaltjes bijna een `musicalband´ te vormen. Tot diep in de nacht wordt er gezongen, en uiteraard heel veel gelachen. “Helaas worden de deelnemers de volgende ochtend weer vroeg gewekt want alles moet perfect zijn voor de uitvoering plaatsvindt. Het kan niet anders dan dat het resultaat van dit harde werken een top musical zal gaan zijn. Maandagmiddag kwam de burgemeester al een kijkje nemen hoe het er aan toe ging bij de eerste training en zij leek hier zeer enthousiast over.

Jannick Hekman, die op het kamp vergeleken wordt met het idool Justin Bieber, heeft het erg naar zijn zin op kamp. “We krijgen goede begeleiding in de zang en theater. Dansen houd ik niet zo van, dus dat laat ik maar aan de meiden over.”

Geanne Kobes richt zich samen met Rohan Poldervaart op de zang. Geanne: “Dit is mijn vierde jaar dat ik al mee ga op dit musicalkamp en ieder jaar verbaas ik mij over het niveau van de deelnemers. Veel van de deelnemers kunnen echt goed zingen en doen er alles aan om de donderdag tot een succes te laten maken, ik ben, net zoals alle andere vrijwilligers super trots dat we dit neer kunnen zetten met 39 deelnemers. Iedereen krijgt de kans om te schitteren op het podium, om te laten zien wat ze kunnen.”

Donderdag is het zo ver, dan zullen de 39 deelnemers de musical gaan presenteren in Theater Carrousel Ommen. “De musical Catwalk Criminal is een gekke, vrolijke, en een beetje ‘over the top’ musical waar iedereen vrolijk van wordt.” Voor de middagvoorstelling is er voldoende plek en voor de avondvoorstelling zijn er nog ongeveer 20 kaarten beschikbaar. De middag voorstelling begint om 16.00 uur, De avondvoorstelling begint om 20.00 uur. Voor meer informatie of reserveringen kun je op staging2.enlach.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.