nog beperkte plek op rommelmarkt hoogeweg

Op de rommelmarkt in Manege de Hoogeweg in Raalte is nog plaats voor enkele standhouders voor de markt van 18 maart. De rommelmarkt, die twee keer per jaar wordt gehouden, groeit nog steeds. De najaarsmarkt in november was volledig uitverkocht en ook nu is de belangstelling groot.

Van de 100 plaatsen zijn er nog ongeveer 40 beschikbaar.

Manege de Hoogeweg rekent op een grote opkomst. De afgelopen jaren hebben de markten een groeiend aantal bezoekers getrokken waarbij de laatste novembermarkt met meer dan 1500 bezoekers de drukste was tot nu toe.

De volgende rommelmarkt staat gepland voor november 2012. Standhouders kunnen zich ook daarvoor al opgeven. Een grondplaats van 4x 2,5 meter op de Rommelmarkt kost 15 euro. Met kraam kost een plaats 20 euro extra.

De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Entree (vanaf 12 jaar) bedraagt 1 euro. Parkeren is gratis. Belangstellenden voor kunnen zich melden bij Mannie Temmink (0572-354548) en Ria Soesman (06-81273103).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.