nintendo toernooi marienheem volgeboekt

Het Super Mario Karttoernooi in Mariënheem van vrijdagavond is volgeboekt. In 11 poules zijn de 55 deelnemers ondergebracht. Voor publiek is echter nog ruimte genoeg. Mariënheem krijgt vrijdagavond voor aanvang van het toernooi nog even flink te horen van het toernooi.

Een parade van alternatieve karts (eigenlijk gewoon scootmobielen) trekt voor het toernooi door het dorp. Uiteraard ontbreken Mario en Luigi zelf niet. Maar een scootmobiel maakt toch helemaal geen lawaai? Hoe trekken ze de aandacht dan? Met een auto met een geluidinstallatie achterop.

Het toernooi begint om 20.30 uur. Een uurtje eerder kunnen publiek en deelnemers zich al melden in de Schalm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.