nieuwe kantine en kleedkamers sv raalte

Het project omvat naast de bouw van een nieuwe kantine ook de verbouw van de huidige kantine naar een viertal kleedkamers. De totale investering bedraagt ruim 300.000 euro. Met voordelig materiaalinkoop, steun en sponsoring van lokale ondernemers, bouw gerelateerde bedrijven én veel zelfwerkzaamheid hoopt SV Raalte veel geld te besparen. De gemeente Raalte acht op basis van eerdere ervaringen met de vereniging deze plannen realistisch en is van mening dat op basis van de toegezonden financiële gegevens SV Raalte prima in staat is om aan de jaarlijkse renteverplichtingen te voldoen. De laagrentende lening wordt, onder met de vereniging overlegde voorwaarden, toegekend vanuit de Regeling Stimuleringslening sportaccommodaties Raalte.

Binnenkort meer over de bouw en verbouwplannen van SV Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.