Home / archiefcentraal / muzikanten en bands gezocht

muzikanten en bands gezocht

Muzikaal talent in regio Vechtdal opgelet! De organisatie van Wraak van Vechtdal is op zoek naar muzikanten en bands uit deze regio. De Wraak van Vechtdal is een muzikale kroegentocht. Vanaf april dit jaar strijden er circa twintig bands om verschillende prijzen. Het initiatief is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Vechtdal FM, Vechtdal Centraal en het Stone Rock festival.

De afgelopen weken heeft de organisatie gezocht naar verschillende locaties in de regio. Met resultaat: er zijn inmiddels al zeven locaties die graag mee willen doen. Mochten er voldoende aanmeldingen van artiesten binnen komen, dan gaat de Wraak in ieder geval langs de volgende kroegen: Grandcafé het Oude Station in Dalfsen, Café Calluna Ommen, Zaal Kappers in Hoonhorst, ’t Witte Peerd in Nieuwleusen, de Trefkoele Dalfsen, Café de Mol in Wijthmen en de Brouwerij in Nieuwleusen. Bij groot succes kunnen er nog maximaal drie locaties bij.

Bands of muzikanten die interesse hebben kunnen terecht op www.dewraakvanvechtdal.nl. Op deze website is een inschrijvingsformulier te vinden. Belangrijk is dat de muzikanten in het Vechtdal woonachtig zijn of een duidelijke binding hebben met deze regio. Tijdens het optreden wordt een volledige backline verzorgd en is er ondersteuning van professionele geluidsmensen. Ook maak je kans op verschillende (geld)prijzen.

Op dit moment is de Wraak van Vechtdal in gesprek met een hoofdsponsor. Wil je ook bijdragen aan bijvoorbeeld het prijzenpakket? Neem dan contact op met de organisatie via www.dewraakvanvechtdal.nl.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.