mooi by hollewand opent deuren in raalte

Mooi by Hollewand opent donderdag in Raalte haar vierde vestiging. Het pand aan de Grotestraat waar voorheen Street One gevestigd was, heeft een winkeloppervlak van 160 vierkante meter. De eigenaressen Ingrid en Esther Hollewand (zussen) hebben een vestiging in Heino met dames- en herenmode en een vestiging in Holten en Neede met damesfashion. De Raalter vestiging richt zich ook op damesfashion.

“De opening in Raalte met dames fashion is weer een uitdaging waar we veel zin in hebben. Wij willen graag dat iedereen vrij bij ons binnenloopt. Gewoon rustig rondkijken en snuffelen in een gezellige sfeer en met een praatje of een kopje koffie”, zeggen de dames. “Elke week kopen we nieuwe kleding in.

Om de opening te vieren geeft Mooi by Hollewand 10% korting op de gehele nieuwe collectie. Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 10 maart in alle vestigingen.

Meer informatie over assortiment en openingstijden is te vinden op de website staging2.mooibyhollewand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.