mico bodywear en lef underwear woensdag open

Mico Bodywear en Lef Underwear opent woensdag na een lange verbouwing haar deuren in de Langstraat in Wijhe. Niet alleen de naam en het pand hebben een facelift ondergaan, de grootste verandering is de nieuwe ingang voor Lef Underwear. Woensdag kunnen klanten tussen 18.00 uur en 21.00 uur onder genot van een hapje en drankje kennismaken met de vernieuwde winkel, eigenaresse Diane Hutten-Frens, het team en natuurlijk de vernieuwde winkel.

In het pand waar sinds 1965 Mico Mode gevestigd is, biedt Mico Bodywear nu een divers assortiment kleding en accessoires voor de Sallandse vrouw. In het nieuwe gedeelte van de winkel (ingang Torenstraat) bevindt zich Lef Underwear dat zich op lingerie, ondergoed, bad- en nachtmode voor hem en haar richt.

Tegelijkertijd met de opening van de nieuwe winkel worden 2 bijpassende websites gelanceerd: staging2.mico-bodywear.nl en staging2.lef-underwear.nl. Tot en met 3 maart geldt er een speciale actiekorting van 10%.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.