Home / archiefcentraal / mechteld karlien de jongh presenteert cd

mechteld karlien de jongh presenteert cd

Harpiste Mechteld Karlien de Jongh presenteert zondag haar tweede CD in Lifestylewinkel de Olsterhof in Olst. De in Diepenveen opgegroeide harpiste Mechteld Karlien de Jongh, heeft het album in 2011 opgenomen.

Op deze CD staan onder andere nummers als ‘Ik zou je wel eens willen vragen’ van Jules de Korte en ‘Perhaps Love’ van John Denver. Op zondag 4 maart zal Mechteld haar concertharp ter hand nemen en op verschillende tijdstippen nummers ten gehore brengen.

De entree is gratis.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.