ludieke actie salland dhuzes

Het fietsteam Salland d’HuZes heeft de statiegeldactie die de komende twee maanden loopt bij de BONI en de C1000 in Heino op ludieke wijze onder de aandacht gebracht. Garage Rutgers uit Wijhe/Elshof stelde een auto beschikbaar die helemaal in Alpe d’HuZes-stijl werd gepimpt.

De auto was voorzien van Alpe d’HuZes stickers en de tekst ; Leven uw lege flessen in bij de Heinose supermarkten’. Ook staken er van alle kanten lege flessen uit de auto met als klap op de vuurpijl op het dak een grote opblaasbare fles.

Achterop de auto was een fietsendrager gemonteerd met daarop een ‘fietser’ volledig uitgedost in het Alpe d’HuZes tenue met de aankondiging van het fietsevenement Alpe d’HuZes op 6 en 7 juni 2012 in Frankrijk. De sportieve afsluiting van het inzamelingsjaar 2012 voor het KWF.

Bijna het voltallige team liep om de auto heen en had enkele veelzeggende teksten om zich heen gehangen, waarmee zij hun uitbeeldingen ondersteunden. Zo werd er gelopen met een sneeuwschuiver, waarmee lege flessen werden opgeschept met de tekst ‘Laat mij maar schuiven!’. Met een emmer: Het is niet altijd water naar de zee dragen! Met 2 wieltjes om de benen: Niet alles loopt op rolletjes. Met handschoenen die in het publiek werden geworpen: Wie raapt de handschoen op! En er werd gedobbeld met het publiek om een ‘hoofdprijs’, die gewonnen kon worden door een zes te gooien. De hoofdprijs was een lege fles die men kon inleveren.

Dat het publiek deze actie heeft gewaardeerd bleek ondermeer uit de duimen die het team kreeg tijdens de optocht, maar ook de tweede prijs in de categorie kleine wagens was veelzeggend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.