linssen en sallands got talent in hoftheater

Het programma van het HOFtheater in Raalte staat het komende weekend in het teken van Salland’s Got Talent. Zowel op zaterdag als op zondag staan er voorrondes van deze multitalentenshow gepland. Het weekend wordt op vrijdagavond afgetrapt met een show van zanger en tv-presentator Joris Linssen en zijn band Caramba.

Met het vorige theaterprogramma overtuigde de groep zowel het publiek als de recensenten. De Nederlandstalige liedjes vormen samen met de persoonlijke verhalen van Joris een meeslepend geheel met een Latijns-Amerikaans tintje. Aanvang is om 20.15 uur.

Op zaterdagavond 4 en zondagmiddag 5 februari vinden de voorrondes van Salland’s Got Talent plaats in het HOFtheater. Verdeeld over de twee dagen zullen achttien deelnemers hun talent(en) tentoonspreiden. De deelnemers hebben een grote diversiteit aan disciplines, zoals: dans, zang, gitaarspel, pianocomposities, rappen, verhalen vertellen en meer. De jury bestaat uit Jos van den Born, Eline Koenjer, Monique Engel, Marije Bijer, Sylvia van Raaij en Mariska Zwaart. Zij zullen gezamenlijk de acts beoordelen en een selectie maken voor de finale op 17 maart. De winnaar krijgt in ieder geval een optreden aangeboden in het HOFtheater.

De voorrondes zijn gratis toegankelijk. Zaterdag begint de voorronde om 20.15 uur en op zondagmiddag om 15.00 uur. Kaarten voor de finale op 17 maart zijn à 7,50 euro verkrijgbaar via de VVV/ANW in Raalte (0572 35 24 06) of online te bestellen via staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.