lezing over relativiteitstheorie op herhaling

De lezing over de relativiteitstheorie op 1 februari in Heeten was zo in trek, dat hij binnen de kortste keren uitverkocht was. Daarom gaat de lezing op herhaling op 22 februari.

Aan het woord komt Karel de Vlieger. Om de relativiteitstheorie hangt een waas van onbegrijpelijkheid, maar Karel is ervan overtuigd dat iedereen die de theorie wil snappen deze ook kan snappen! Karel vertelt graag en met passie over de relativiteitstheorie, temeer daar de relativiteitstheorie ook een buitengewoon filosofisch verhaal is. De entree bedraagt 2 euro (inclusief koffie en thee) en aanmelden is gewenst. Aanvang is om 20.00 uur. Voor extra informatie en aanmeldingen: staging2.voorbijeinstein.nl/lezingen . De lezing wordt gehouden aan de Dorpsstraat 22 in Heeten, dat is een leegstaande winkelruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.