lettele start inschrijving zonnepanelen

De werkgroep Duurzaam Lettele heeft het initiatief genomen voor de gezamenlijke aanschaf van zonnepanelen in Lettele. Inwoners en ondernemers uit Lettele die zonnepanelen willen kopen, kunnen zich melden bij de werkgroep.

De werkgroep verzorgt voor alle belangstellenden de subsidieaanvraag bij de provincie Overijssel. Daarnaast verdeelt de werkgroep Duurzaam Lettele een bedrag van 10.000 euro onder de deelnemers uit het dorp. Mede door collectieve inkoop verwacht de werkgroep een aantrekkelijk aanbod te kunnen doen en daarmee duurzame energie in Lettele te bevorderen.

De werkgroep Duurzaam Lettele heeft vorig jaar deelgenomen aan de wedstrijd Duurzaam Dorp. Het project De Duurzame Spil van Lettele heeft de finale niet gehaald. Toch wil de werkgroep zich blijven inzetten voor een duurzaam Lettele. Omdat er steeds meer belangstelling bestaat voor het plaatsen van zonnepanelen, heeft de werkgroep gemeend hierin het voortouw te nemen.

De werkgroep Duurzaam Lettele ondersteunt inwoners en ondernemers uit Lettele bij de aanschaf van zonnepanelen in de vorm van informatie en advies. Bovendien kunnen aanvragers van zonnepanelen nu meeprofiteren van een extra bijdrage. De werkgroep Duurzaam Lettele stelt een totaalbedrag van 10.000 euro beschikbaar voor alle aanvragers van zonnepanelen. Het bedrag wordt verdeeld onder de aanmeldingen die eind 2012 ook daadwerkelijk tenminste 4 zonnepanelen hebben aangeschaft. Het bedrag per aanvrager wordt definitief bepaald, nadat alle aanmeldingen zijn ontvangen.

Op 22 februari zijn de leden van de werkgroep Duurzaam Lettele en een deskundige van Duurzaam Heeten van 19.30 tot 21.30 uur aanwezig in de kleine zaal van café Spikker om vragen over zonnepanelen zo goed mogelijk te beantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.