leerlingen maken chocolade in de librije

De kinderen werden in het toprestaurant ontvangen met zelfgemaakte chocolademelk. Vervolgens legde Tom van de Veen uit hoe chocolade gemaakt wordt. Daarna was het de beurt aan de kinderen zelf. Zij gingen aan de slag met een frambozen-chocolade lolly, een chocolade bakje en truffels.

“We waren de hele workshop heel enthousiast”, zegt Charlotte Tielbeke uit groep 7. “Wat we hadden gemaakt mochten we ook allemaal mee naar huis nemen. Tom van de Veen die de workshop gaf, gaf antwoord op alle vragen die er gesteld werden. Het was geweldig, leerzaam en een zeer geslaagde middag bij de Librije. We waren uiteindelijk wel te laat terug op school, maar we vonden dat helemaal niet erg.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.