lachen in het hoftheater

Purper bestaat tegenwoordig uit oudgediende Frans Mulder, Marjolijn Touw en Marco Braam. De voorstelling ‘Helden’ handelt over bewondering. Wie bewonder je en wie is jouw held? Ramses zong ooit: ‘zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!’ En hij had gelijk. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 20,50 euro.

Voordat vrijdagavond om 20.15 uur Op Sterk Water begint met haar voorstelling verzorgen de leden van deze act om 16.00 uur een workshop theatersport. Deelname kost 5 euro. Na de workshop en voorafgaand aan de voorstelling bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het luxe brood buffet – ook direct bij te boeken via de site voor 15 euro. Deze ‘illusionisten van het cabaret’ zullen ’s avonds laten zien waarom zij zulke populaire improvisatietalenten zijn. Kaarten kosten 18,50 euro.

Bram van der Vlugt, Ingeborg Elzevier en Wouter de Jong spelen de hoofdrol in de tragikomedie ‘Emma’s Feest’ die zaterdagavond te zien is in het Raalter theater. Het stuk handelt over Emma, die werkster is bij oud-minister Kalsbeek. Na veertig jaar wordt ze ineens op straat gezet. Dan vindt haar kleinzoon belastend materiaal tegen de oud-minister; hét middel om hem te dwingen alsnog een waardig afscheid te organiseren. Geen gewone borrel, maar een groots feest! Deze tragikomedie gaat over dromers, oplichters en afpersers tegen wil en dank. De voorstelling begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 24 euro. Voorafgaand is er een gratis voorbespreking. Hiervoor dien je vooraf wel te reserveren. Aanvang is om 19.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.