Home / archiefcentraal / kwiek verliest eerste play off wedstrijd

kwiek verliest eerste play off wedstrijd

De handbalsters van Gibo Groep Kwiek uit Raalte hebben zaterdag de eerste wedstrijd van de play-offs verloren. In Sporthal Tijenraan was L’Oreal met 19-27 te sterk voor de Raaltenaren. L’Oreal eindigde in de competitie op de zevende plaats en had voor deze wedstrijd al vier winstpunten. Hekkensluiter Kwiek moet van verder komen. De handbalsters uit Raalte hebben één winstpunt.

De wedstrijd tegen de dames uit Venlo was de eerste van de zes belangrijke duels die Kwiek de komende weken afwerkt. Naast Kwiek en L’Oreal strijden ook Fortissimo en Nieuwegein om lijfsbehoud in de Eredivisie. De verliezer van de vierkamp degradeert rechtstreeks. De nummer drie strijdt in en play-off met de periodekampioenen van de Eerste Divisie om het laatste plaatsje op het hoogste niveau.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.