Home / archiefcentraal / kruiper verkoopt winterkleding met verwarming

kruiper verkoopt winterkleding met verwarming

Advertorial – Sallands is bedekt met een mooi laagje sneeuw en buiten is het nog steeds erg koud. Kruiper heeft de oplossing: Handschoenen en laarzen met batterijen. Hierdoor kun je uren in de kou doorbrengen en blijf je heerlijk warm. De winterkleding wordt verwarmd met een batterij.

Het assortiment van de leverancier van Kruiper is groot. Ze kunnen zelfs bodywarmers leveren die op dit principe gebaseerd zijn. Ben je nieuwsgierig, laat je dan informeren bij Kruiper Tweewielers en Tuinmachines aan de Aakstraat 15 in Raalte. Ook kun je bellen naar 0572-362800.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.