kraantje pappie naar pedro pico pop

Kraantje Pappie overtuigde op Lowlands 2011 en brak tijdens Eurosonic de ramvolle Oosterpoort af met een spectaculair optreden. Deze Groninger maakt hiphop met een flinke lading aan dubstep en grime-invloeden. Zijn hitsingle ‘Waar is Kraan?’ is dagelijks te horen op 3FM, Radio 538 en Slam!FM.

Dubstep is een populair genre geworden in Nederland. Vandaar dat Pedro Pico Pop de meester binnen deze muziekstroming heeft vastgelegd. DJ Gomes tourt al een tijdje het hele land door en overal laat hij bruisende, dampende zalen achter. Niet dansen is onmogelijk.

Bij de afgelopen bandwedstrijd De Doorbraak, georganiseerd door Kunst en Cultuur Overijssel, kwam Glasses & Mustaches als winnaar uit de bus. Deze punkers uit Kampen hebben gewonnen dankzij een geweldige liveshow. De muziek is stevig beïnvloed door Blink 182, Greenday, The Matches en Bayside.

Pedro Pico Pop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 juni op het MBI Terrein in Raalte. Meer informatie is te vinden op staging2.pedropicopop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.