korenmolen in rouwstand na overlijden

Aankomend molenaar Casper van Beek heeft de Korenmolen Houdt Braef Stant in Welsum in de rouw moeten zetten. In de ochtend van woensdag 22 februari is Gerard Duitemeyer op 94-jarige leeftijd overleden. Gerard is gehuwd met Willeke Duitemeyer-Scheele, eigenaresse van de molen.

Het afgelopen half jaar ging de gezondheid van Gerard langzaam achteruit. Uiteindelijk moest hij in verband met zijn gezondheid opgenomen worden in het verpleeghuis De Wendhorst in Heerde. Daar werd hij vaak meerdere malen per dag bezocht door zijn vrouw Willeke en zijn kinderen. Ook anderen wisten de weg naar Gerard te vinden.

Vlak voor kerst hing de vlag uit op de molen. Gerard was in goede conditie en kon zijn molen, zijn thuis, weer bezoeken. Deze dag was om te zien of hij ook tijdens de kerstdagen thuis zou kunnen zijn. Het lukte en positieve vooruitzichten van een gezellige kerst lagen in het verschiet. Helaas ging het na de kerstdagen lichamelijk steeds wat minder en uiteindelijk heeft Gerard zijn strijd moeten opgeven.

De Korenmolen Houdt Braef Stant blijft tot op de dag van de begrafenis in de rouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.