ki service salland ondersteunt prins ben

Prins Ben de Eerste van de Sökkestoppers uit Heino wordt tijdens het carnavalsweekend ondersteund door KI Service Salland. Het bedrijf neemt dan de honeurs waar op het gebied van het insemineren van de koeien.

“Tijdens de carnavalsdagen heeft Ben Groot Beumer het druk genoeg met alle feestperikelen. Genoeg reden voor ons om het insemineren van de koeien voor onze rekening te nemen.” aldus Erwin Elshof van KI Service Salland. We doen dit graag voor onze klanten om hen zo enigszins te ontlasten.”

Het begint zo onderhand een traditie te worden. KI Service Salland nam in 2010 ook al de werkzaamheden van de Sallandse Boer Gino Schrijver over tijdens Stöppelhaene. Het motto van het bedrijf is duidelijk: ‘Laat Ben maar feesten, dan zorgt KI Service Salland voor het insemineren van de beesten.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.