keukenprinses heeft weinig succes

Een keukenprinses heeft maandagmiddag iets minder succes gehad, dan waar ze voor ze aan haar kokkerelactie begon op gehoopt had. In een huis aan de Wulp in Raalte stopte de jongedame wat etenswaren in de magnetron.

Door nog onbekende oorzaak begon de inhoud van de magnetron te roken, waardoor het etenswaar letterlijk in rook opging. Veel rook. Er ontstond zelfs zoveel rook in de woning, dat de keukenprinses even dacht dat het huis in brand stond.

In de ontstane commotie belde de keukenprinses de brandweer. Toen die arriveerde bleek het allemaal wel mee te vallen, de spuitgasten hoefden alleen de rook maar even uit de woning te blazen. Naar verluidt valt het met de schade allemaal wel mee.

Dat de jongedame niet uniek is in het laten mislukken van een gerecht bleek wel toen de verhalen in het toegestroomde publiek loskwamen. Een leeftijdsgenoot van het meisje zei: “Ach, ik heb ook wel eens gehad dat mijn croissantjes in de oven in brand vlogen. Kan gebeuren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.