kerk in centrum heino blijft onverlicht

De Hervormde kerk in het centrum van Heino staat ’s avonds en ’s nachts in het donker en dat blijft zo. Dat laat de gemeente Raalte desgevraagd aan raadslid Egbert den Daas weten.

De reden dat de verlichting op de kerktoren niet hersteld wordt, is terug te voeren naar het begin van dit millennium. Tijdens de uitvoering van het zogeheten ‘Komplan’ in 2002/2003 is wegens het brede scala aan wensen, geen prioriteit aan de verlichting van de kerktoren gegeven. Het geld is anders ingezet.

Met het oog op veiligheid werden in 2005/2006 twee lampen verwijderd. Inmiddels heeft ook de derde en tevens laatste lamp het begeven, waardoor de kerk in het donker staat. De lamphouder is niet geschikt om een ander type lamp in te plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.