kampioenschappen paardspringen in luttenberg

De regionale kampioenschappen springen voor paarden vinden aanstaand weekend plaats in manege de Luttenberg. Aan het vertrek staan ruiters en amazones uit Flevoland en Overijssel. Wie hier het beste presteert, mag door naar de landelijke kampioenschappen in Ermelo.

Vrijdag om 17.00 uur wordt begonnen met het springen klasse Z, gevolgd door klasse ZZ. Zaterdag om 9.00 uur komen de klasse B, omstreeks 12.00 uur gevolgd door de klasse L en aansluitend de klasse M in de ring.

Zondag wordt door ‘De Heuvelruiters’ een open wedstrijd voor de klassen BB, B en L georganiseerd. De klassen B en L gelden tevens als selectiewedstrijd voor het equipespringen in Bathmen. Aanvang van deze wedstrijden is 9.00 uur.

De toegang tot alle wedstrijden is gratis. Verdere informatie is te vinden op staging2.paardensportluttenberg.nl of op staging2.startlijsten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.