Home / archiefcentraal / kampioenschappen paardspringen in luttenberg

kampioenschappen paardspringen in luttenberg

De regionale kampioenschappen springen voor paarden vinden aanstaand weekend plaats in manege de Luttenberg. Aan het vertrek staan ruiters en amazones uit Flevoland en Overijssel. Wie hier het beste presteert, mag door naar de landelijke kampioenschappen in Ermelo.

Vrijdag om 17.00 uur wordt begonnen met het springen klasse Z, gevolgd door klasse ZZ. Zaterdag om 9.00 uur komen de klasse B, omstreeks 12.00 uur gevolgd door de klasse L en aansluitend de klasse M in de ring.

Zondag wordt door ‘De Heuvelruiters’ een open wedstrijd voor de klassen BB, B en L georganiseerd. De klassen B en L gelden tevens als selectiewedstrijd voor het equipespringen in Bathmen. Aanvang van deze wedstrijden is 9.00 uur.

De toegang tot alle wedstrijden is gratis. Verdere informatie is te vinden op www.paardensportluttenberg.nl of op www.startlijsten.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.